|
Güney Sayı 34 - İÇİNDEKİLER |
|
|
|
|
G Ü N E Y Sayı 34 / 2004

merhaba ... GÜNEY sizlerden güney’e haber ... Etkinliklerden… Metin Kahraman’a yapılan saldırıyı kınıyoruz! Sol içi şiddete hayır! GÜNEY güncel ... "6-7 Eylül Olayları" bir sergiyle anıldı... Demokrasi bayrağı altında toplanalım YILMAZ GÜNEY şiir ... Nerde kavga varsa ben ordayım ZEYNEL ÇOK güncel ... İktidar dalaşı… Her alanda! DERYA GÜMÜŞ 6-7 Eylül Olayları: Silinecek mi? Türkiye’de “aydın olmak” zor mu? TAHSİN GÖKSEL şiir ... Tabletçe UYGUR ORHAN Dayanaklarım TAN DOĞAN Yaşam umudu dal vermez bu ellerde ABDULLAH YILDIZ güncel ... “Bana maydanoz olmayın” ÖKKEŞ DERE Marksizmin dayanılmaz hafifliği FATMA ERTAN şiir ... Bu benim ülkem mi? MUTLU ŞAHİN fotoğraf ... Ali Öz: 20 yıl x 2 = 40 Fotoğraf GÜLTEKİN ALKURT öykü ... Tegenaria Atrica A. KADİR KONUK şiir ... Ay ışığına güldün mü? RAHİME HENDEN Öteki… H. TUĞRUL ATASOY Emreden ölüm… EMRE ŞİMŞEK Belki gün, bugündür… ERSAN ERÇELİK Yaşama dair SERHAT ÖZCAN deneme Perdeleri arala gün aydınlansın MÜSLÜM ASLAN şiir ... Su temini HAYDAR ZEKİ dosya .... Evrim Teorisinin Kurucusu: Charles Darwin GÜLFER UĞUR deneme Papatya kokulu kır düşleri DEMET SERT şiir Dönülmez yol/dur AKMAN GEDİK Filintalar LOKMAN ÖĞÜLMÜŞ deneme ... Çaputları ağaçlara bağladığında İLKER GÖREN tiyatro ... Bir oyunun ardından: “Sığıntılar” ZAFER YILMAZ söyleşi ... Yazar Fethiye Çetin’le söyleşi GÜNEY şiir Mona Lisa’nın kaçırılışına dair EROL NACAR kitap ... “Musa Dağ’da Kırk Gün” SÜHEYLA DEMİR “Anneannem” BEYHAN POLAT şiir ... Martı’ya gitmek MAHMUT GENÇ şiir-in-sanları A. Karabağ GÜNEY şiire dair / tartışma “Şiir notun kaç?” yazısı üzerine A. YALÇIN Bir mektup DAİMİ DOĞAN sinema ... Sinema Notları Fatih Akın: İstanbul - Eksik ama iyi… ANUŞ PAZARCIYAN karikatür ... MERAY ÜLGEN
|