|
G Ü N E Y Sayı 17 / 2001

merhaba GÜNEY sizlerden güney’e şiir...Üç kişilik bir dünya CENKER ASLAN etkinlik...Arnem toplantısı HASAN KIYAFET şiir...Ulucanlar ALİ ÖZENÇ ÇAĞLAR söyleşi...İnsan hakları savunucusu ŞANAR YURDATAPAN ile söyleşi GÜNEY şiir...Sana gurbet adını verdim ORHAN BAHÇIVAN Yıkıl san METİN MUHARRİR Gelişigüzel düşler MAHMUT CELAL BARUT Pusuda İLHAN KEMAL KAPLAN gündem...Denetim toplumuna doğru DERYA GÜMÜŞ öykü...Emailiniz var mı? A. KADİR KONUK şiir...İp atlayan KAPLAN KOZANOĞLU Dik durun ALİ BALİ geçmişten geleceğe...Vedat Günyol’un yaşamından kesitler HÜSEYİN ERDEM şiir...Toprak öldüğünde HÜSEYİN DEMİR tartışma...Yanıta yanıt: Sosyalist Gerçekçilik AŞKIN AYRANCIOĞLU Sosyalist Gerçekçilik: Aşkın Ayrancıoğlu’na yanıt GÜNEY şiir...Yeni sistem EROL NACAR dil...Savulun! “Dil savunucuları” geliyor! HAMİT SARIZLI folklor...Folklora yaklaşmak SELÇUK YAMEN şiir...Kim kanattı yüreğimi M. ERENLER moda...Moda ve kullanım amacı ERKAN EREN şiir...Gizliliğin dili A. KARABAĞ ütopya...Siyaz NURDAN ÇAKIR - SİYAZ şiir ...Kendinizi satmayın HAMZA ŞEN öykü ...Demir para SOYDAN KIZGIN Yolculuk MAHSUN YİĞİT şiir...Grev K. VURAL TARLA öykü...Ben gibi yanasın ateş MÜRÜVVET CACIM şiir...İki mendil mavi kaldı MEHMET KARABULUT tiyatro ...Dünyanın bütün varoşları SİBEL ÖZBUDUN kitap...“Duvarın İki Yakası” MUSTAFA DEMİR söyleşi...Yazar ALİ TAŞYAPAN ile söyleşi MUSTAFA DEMİR sinema...73. Oscar Ödülleri üzerine ANUŞ PAZARCIYAN Pearl Harbor ANUŞ PAZARCIYAN Hıncal Uluç’un zırvaları FİLİZ CEMSU Güle Güle filmiyle ilgili eleştiri S. TANRIVERDİ Güle Güle filmiyle ilgili eleştiri üzerine ANUŞ PAZARCIYAN karikatür...MERAY ÜLGEN
|